Een ongeluk zit in een klein hoekje.

IMAG0017

Begin deze week is Emilie, terwijl ze op ons bed aan het rollen en koppeltje duikelen was, van het bed gerold en op haar schouder terecht gekomen. In eerste instantie leek het mee te vallen en ging ze gewoon slapen. Omdat ze later die avond wakker werd en heel veel pijn bleek te hebben zijn we toch maar naar het ziekenhuis gegaan. Ons vermoeden werd bevestigd. Emilie had haar sleutelbeen gebroken. Helaas kunnen ze daar niet zo heel veel aan doen en moet dat met behulp van rust genezen. Ze kreeg een mitella om.

Omdat we het eigenlijk een beetje saaie grote mitella vonden kwamen we op het idee om er zelf een te maken. Dus snel een leuk stofje en een lintje uitgezocht en een patroontje getekend.

PhotoGrid_1371825077117

In korte tijd was de nieuwe mitella gemaakt en de volgende ochtend was ze er erg blij mee. Veel leuker dan zo’n saaie witte.

En ze was er blij mee!

IMAG0053

Gelukkig gaat het nu alweer heel veel beter en geneest het sleutelbeen goed. Over 3 weken is het als het goed is weer helemaal hersteld.

Verder heb ik natuurlijk niet stil gezeten. Ik heb weer een aantal tasjes gemaakt om cadeau te geven. Ik heb weer dit patroon gebruikt.

PhotoGrid_1371115854436

Wat ik leuk vind aan het tasje is dat je zo goed 2 hele andere tasjes kunt creëren. En de lintjes geven er een leuk effect bij.

PhotoGrid_1371115945973

Advertenties

One thought on “Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s